2013. szeptember 3., kedd

Könyvmolyoknak! :-)

Egy jó könyv, egy csésze tea, egy kényelmes fotel...  a vasárnap délutáni napsütés kellemesen és lágyan világítja meg a könyv lapjait. Olvasás közben egyszerre vagy itt és érzékeled, ahogyan a lusta délután körbefog, s ugyanakkor ott is vagy, ahová a könyv repít és átéled a lapokon megelevenedő történetet...
Mikor volt rá alkalmat utoljára, hogy átengedd magadat ennek az érzésnek? Remélem nem túl régen. :-)
Ugye te is szeretsz olvasni, és szereted a jó könyveket, a szép történeteket? Észrevetted már, hogy a könyveknek varázsuk van? Illatuk van, tapintásuk, amelyek épp úgy részei az olvasás élményének.

Szóval bekuckózol egy könyvvel a kedvenc foteledbe egy bögre teával, esetleg némi keksszel, és nekilátsz olvasni. Aztán valaki megzavar, vagy épp kinyújtóztatnád magadat kicsit, és akkor beleteszed a könyvjelzőt a könyvbe...

A könyvjelzőt...

azt a könyvjelzőt, ami kiegészíti ezt a hangulatot, aminek illata van, és kellemes tapintása, és talán varázsa is. :-)

Mit szólnál ezek közül az egyikhez?

Ezek a virág motívumos könyvjelzők lágyan belesimulnak bármilyen könyvbe, megjelölik nekünk, hogy hol jártunk, dekorálják a könyvünket, és az olvasás élményéhez is adnak egy plusz benyomást, egy extra hangulatot.
Talán ez téged nem is érdekel, végül is megteszi egy papír zsebkendő is, ha nincs más kéznél, hiszen azzal is teljesen jól megjelölhetjük hogy hol jártunk, de ha tényleg szeretsz olvasni, és szereted a könyveket, akkor érted, hogy miről beszélek. A szamárfület pedig végképp nem ajánlom, mert általában nem áll jól a könyveknek. :-)

Ha kedvet kaptál az olvasáshoz, akkor kellemes olvasást kívánok!

Ha a könyvjelzőkhöz is kedvet kaptál, akkor írj egy emailt a szabinaajandekai [kukac] gmail. com email címre. :-)


Vidám napot!
Szabina